Spletno srečanje Arheologija v letu 2019 in podelitev nagrad ter priznanj SAD

Vabljeni na spletno srečanje Arheološki dan! Tudi letos bomo 11.12.2020 pogledali lanskoletne dogodke in aktivnosti, ki so se na področju arheologije v Sloveniji odvile v letu 2019 ter podelili nagrade in priznanja Slovenskega arheološkega društva SAD.

V letošnjem letu 2020, ki je bilo res nenavadno leto za vse, so se spremembe dotaknile tudi rednega letnega srečanja arheologov Slovenije. Slednje je navadno potekalo v pomladnih mesecih, kjer smo se radovedno ozirali na dogajanje v arheologiji preteklega leta.

Zaradi okoliščin, ki jih narekuje pandemija bolezni Covid-19, smo se tudi mi prilagodili nastali situaciji ter naše letno srečanje prestavili na splet ob koncu leta. Vendar pa smo s tem združili več prijetnih trenutkov, zato lahko istega dne na isti zoom povezavi spremljate tudi podelitev nagrad in priznanj Slovenskega Arheološkega društva.

Pridružite se svečani podelitvi nagrade, priznanja, častnega članstva in zahvalne listine Slovenskega arheološkega društva za izjemne dosežke na področju arheologije v Sloveniji.

Povezava na zoom srečanja: https://uni-lj-si.zoom.us/j/97388151517

Program spletnega srečanja si oglejte spodaj 👇

Vabljeni!

Morda vam bo všeč tudi...